torsdag 12. august 2010

Bla bla bla


Vet jeg vet tre innlegg på en time etter at jeg ikke har skrevet noe på 14 dager.
De to foregående innlegene er sånt jeg skrev for og tømme hodet litt.
Nå kommer en liten skravle blogg.
I dag har jeg hatt fri slappet av og nyt livet. Har arbeidshelg til helgen så er godt å lade bateriene godt. Tok blant annet et langt bad i dag hadde i badeolje så nå er jeg godt smurt. Leverte søknad på deltidsjobb og gikk på biblioteket en tur. Der lånte jeg bøker av Emlyn rese og Josie Loyd de skriver chick lit bøker eller som det kalles på norsk husmor porno. Altså ikke bøker du lærer noe av, men alt trenger ikke å være nyttig her i verden. Trøster meg litt med at de i det minste er på engelsk.
Videre kan jeg skryte av at jeg i forige uke leste et fakta verk. Jeg leste da boken Kathe, altid bodd i Norge så for meg at dette skulle være en bok ala Anne franks Dagbok det viste seg dessvere at dette var en biografi om en ung jente som ble deportert fra oslo og henrettet under krigen da hun var jødisk.
En så trist det er at så mange led denne skjebnen føler jeg ikke at de ble spesielt levendegjort. Ellers går nå dagene Søndag er jeg ferdig med sommerjobben og drar nordover til mamma og hennes lille hvalp Pippi den jorbær stjelende flat.
Mamma satt og slappet av da hun ble mistenksom siden Pippi ikke hadde vist seg på en stund så hun gikk for og se etter henne da fant hun hvalpen i jorbær bedet sittende mens den spiste.
Ellers biter hvalpen litt i klær og gjemmer seg bak sofaen når den blir iretesatt dette er også hvor den går når støvsugeren kommer fram.
Hun har havnet i vannet fra brygga om hun ramlet eller om hun prøvde og gå på vannet er ikke avklart, men hun er litt mer skeptisk til vannet nå.
Jeg har hørt mye om denne fantastiske hunden uten å ha møtt henne så dette er et bekjentskap jeg gleder meg til og gjøre.
Ellers har jeg funnet et dyr som jeg syntes var underskjønt en kaningis var egentlig en jordsvinbaby, men jeg likte navnet kaningris bedre så neste gang jeg skal på ferie skal jeg se om det går an å få sett dette dyret elller dets innhengning i en stor dyrehage som behandler dyra så bra at jeg syns det er greit og støtte opp om deres dyrehold. Er mye rart ute og går kommer aldri mer til og bruke penger på aligator parker i hvertfall dyremishandling er fælt særlig når det skjer framfor folk som ville se dyr rart at dyreparker som gjør sånt får love og holde på

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar